X  

Yrityksemme

Yrityksemme

Alanya Sunlife kiinteistövälityksen omistaja ja perustaja Mahmut Kaplan syntyi Alanyassa ja hänen perheensä koti on edelleen Kargicak, Alanyan ympärillä olevalla vuorella. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus kiinteistöjen myymisestä Välimeren rannikolla. Hänellä on tietoa alueesta ja tietää kuka on paras rakennuttaja yhteistyöhön. Hänellä on yliopistokoulutus ja tutkinto taloudesta, Mahmut puhuu sujuvaa englantia, saksaa ja hollantia. Hän ajattelee etukäteen ja on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parasta asiakaspalvelua sekä ennen kauppaa, kaupan aikana että jälkeen. Mikään ei ole liikaa pyydetty. Alanya Sunlife kiinteistönvälitys pyrkii kokoajan tarjoamaan asiakkailleen luotettavia ja 100% turvallisia kiinteistöjä.

Mahmut sanoo ”Uskomme, että tarjoamme parasta asiakastyytyväisyyttä, kaupan jälkihoito-palvelua ja olemme edellä uusien kiinteistöjen hankkimisessa asiakkaillemme. Alanya Sun Life kiinteistönvälitys ei tule koskaan pettämään perusajatusta: asiakkaille tarjotaan korkealaatuista henkilökohtaista palvelua ja kokemusta ja tarpeeksi kärsivällisyyttä täyttääksemme asiakkaidemme unelmat. Alanya Sun Life kiinteistönvälitys on aina tietoinen asiakkaistaan ja tulet aina saamaan lämpimän ja ystävällisen vastaanoton Alanyan toimistossamme.

Olemme täällä palvellaksemme asiakasta.

Asiakkaana olet keskittynyt ja me teemme kaikkemme, jotta olisit onnellinen. Jos et löydä internet-sivuiltamme unelmiesi kiinteistöä, teemme kaikkemme löytääksemme jotain joka on lähellä vaatimuksiasi. Jos haluat kiinteistön Sidestä, Belekistä, voit ottaa yhteyttä…

Sunlife_1773